Home » Gastenboek

Gastenboek

Heeft u de juiste knuffel ontvangen en is uw zoon of dochter er helemaal blij mee? Dan zouden wij het leuk vinden als u een berichtje achterlaat in ons gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

Elsbeth
5 jaar geleden

Tijdens de vakantie is onze jongste zijn knuffel kwijt geraakt. Via Knuffel kwijt heb ik eenzelfde exemplaar gevonden, die we een paar dagen later al thuis bezorgd kregen. Hij moest wel even wennen dat dit nieuwe hondje nu nog een stukje dikker en blauwer is, maar met veel knuffelen gaat hij vast weer op zijn oude hondje lijken. Inmiddels is de knuffel helemaal aanvaard en gaat weer overal mee naar toe. Bedankt!

T.Rabois
5 jaar geleden

Knuffel goed ontvangen, zag er goed en schoon uit. Snelle service. Fijn dat jullie er zijn, want soms is juist die ene knuffel niet meer te krijgen. Maar gelukkig wel bij jullie. Onze kleine meid is weer heel gelukkig.

Gaby
5 jaar geleden

Wat een super snelle service! Via marktplaats gevonden en heel snel antwoord op mijn email. Onze dochter is super blij met haar reserve Benjamin. Bedankt!

Marianne
5 jaar geleden

Onze zoon heeft een knuffeltje en het is handig om een reserve te hebben voor als de ene in de was ligt of even niet te vinden is. Vandaar dat ik op marktplaats ben gaan zoeken. Daar vond ik hem snel en nadat ik met de Marian gemaild had was de deal zo rond. Een redelijke prijs voor een mooie tweedehands knuffel. Nadat er betaald was, werd per ommegaande de knuffel aan ons toegestuurd, netjes verpakt. Onze zoon gaat er veel plezier van hebben. BEDANKT. :-)

Michiel
5 jaar geleden

Ons zoon had zijn knuffel Pluto tot op het bot versleten. Natuurlijk nergens in de winkel meer exact dezelfde knuffel te vinden. Gelukkig op marktplaats gevonden in de grote collectie. 2 dagen later hadden we hem in huis, netjes ingepakt zodat hij door de brievenbus past. Wij zijn heel blij met deze service. En onze zoon nog meer. Hij ligt lekker te slapen met zijn nieuwe, oude, Pluto.
bedankt!

Mieke
5 jaar geleden

Kikker knuffeldoekje hadden we via Marktplaats gevonden op donderdag. Op zaterdag hadden we de knuffel al thuis. Netjes verpakt, helemaal blij mee! Fijn dat hier knuffels te krijgen zijn die in de winkels niet meer te verkocht worden!! En de prijs was ook echt helemaal top! Bedankt voor de service

Bolhuis- van der Ploeg
5 jaar geleden

Onze dochter heeft nu een extra exemplaar van haar lievelingsknuffel "woefa". Zij blij, wij blij! /helemaal super.

Arianne Hinz
5 jaar geleden

Voor een KRO-jeugddocumentaire ben ik op zoek naar kinderen tussen 8 en 11 die een dierbaar knuffeldier verloren zijn en daarover kunnen en willen vertellen. Heeft u zo'n kind? Stuur een mailtje naar ariannehinz@yahoo.co.uk voor meer informatie of kijk op www.ariannehinz.com.

Marleen
5 jaar geleden

Super initiatief om deze site op te zetten! Nadat mijn dochter van 7 haar lievelingsknuffel kwijtraakte op vakantie hebben we bijna een jaar gezocht naar eenzelfde muis. Na heel veel zoeken hebben we deze dan bij jou via Marktplaats gevonden. Had ik maar eerder geweten van het bestaan van jouw site!
Ontzettend bedankt dat je dit allemaal doet.

Nynke Sijtsma
5 jaar geleden

Bij de te vroege geboorte van onze dochter Yfke kreeg zij van het ziekenhuis een DaDa knuffel. Inmiddels 3 jaar later en Giegoe (zo noemt ze de knuffel) is volledig versleten. Na wat zoekwerk vond ik precies dezelfde weer. Deze zijn in de winkel nl. niet te koop. Yfke is helemaal blij met haar nieuwe hele knuffel. Kunnen we er weer een tijdje tegen aan. Dank je wel.